Emoticuentos

es una propuesta escrita y dirigida por Rosana Mira
especialmente creada para la primera infancia: escuelas infantiles, bebetecas,...

Actrices: Rosana Mira y Patri Aranda / Idiomas: valenciano o castellano

 

Pupetes esta contenta amb l’arribada de la seua cosina VERA. Sempre la visita per PRIMAVERA, i li du les que ella cria per a que Pupetes les cuide. Però enguany n’hi ha una que pareix tinga una dificultat, no para d’estornudar. Li tindrà alergia a les flors?

Pupetes i Vera busquen ajuda amb els amics que es troben pel camp, per a curar la malatía de FLORA.

 

PAZ i el Polp FICO son molt amics, arriba l’estiu i amb ell l’alegria. Un dia jugant junts es varen trobar la estrel.la Mar, que estaba molt pàlida i trista.

La mar estaba plena de fem, caldria buscar a la reina de la Mar : Posidònia, per a que tornara la salut dels essers vius del fons de la mar...La trobaran?

 

Tronket ès la historia d’un tronquet molt xicotet que es passava la vida dormidet, mentre el visiten personat- ges com la granota, el mussol, la xixarra i el sol...que son els seus amics que volen que es moga i canvie el seu estat de quietud. Ho aconseguiràn?

Una animaciò on més enllà de les paraules, la his- tròria es construix a partir de les emocions més bàsiques.

 

Sólvida arriba dispossada a contar una història, neces sita el seu barret de contacontes..Pero on es- tarà?...Una vegada el troba ja pot traure el que s’ha tro- bat i que ha inspirat la seua història...però on estarà... Ays Sòlvida..no trobes mai res...Pero si es ....una Tortuga xicoteta...Huga?...Ah la Tortuga
Huga...s’ha perdut, i no troba a sa mare, i te una mica de POR...Sòlvida l’ajudarà amb l’ajuda de ritmes, cercles, pistes i una papallona molt simpàtica ...faràn que la por desaparega i es torne a juntar amb la seua mare.

Rosana Mira · 689 516 687 · mirarosana1@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now